Om Däckpriser.nu

Däckpriser.nu är en prisjämförelsetjänst för bildäck där du enkelt kan hitta däck som passar din bil utan att betala för mycket. Genom att ange ditt registreringsnummer får du fram en lista på däck med de dimensioner som din bil kräver. Du kan därefter välja däcken som passar dina önskemål.

Varför?

Vi brinner för smarta och enkla verktyg som underlättar vardagen. Därför var det en självklarhet att starta Däckpriser när vi själva insåg att vi inte hade en aning om vilka däck vi skulle ha, och dessutom hade svårt att hitta bra priser. I samma veva startade vi även Bästabillån.nu som hjälper dig att hitta det bästa billånet. Vi driver även Försäkringarna.se där vi bland annat jämför bilförsäkringar.

Hur fungerar det?

Med avancerad teknik kan vi läsa av butikernas priser och produkter på ett snabbt och smidigt sätt. Därefter uppdateras detta automatiskt på vår sajt flera gånger om dagen.

Villkor

Däckpriser.nu bedriver ingen försäljning av varor, utan jämför priser från butiker som har de listade varorna i sitt sortiment. Det är de villkor och priser som butikerna tillhandahåller på sina webbsidor som gäller vid köp.

Däckpriser.nu använder automatisk datainsamling för att kunna erbjuda en så pass väluppdaterad databas som möjligt. Även om vi arbetar hårt för att felaktig information inte ska förekomma kan vi inte garantera att de priser vi presenterar inte är felaktiga. Detsamma gäller annan information om de listade varorna som vi publicerar.

Ägaruppgifter

Däckpriser.nu drivs av Veloxia AB som har sitt säte i Stockholms län.

Företagsnamn: Veloxia AB
Org.nr: 559038-4052
Adress: Katarinavägen 20
Ort: Stockholm
E-mail: support@veloxia.se